maanantai 8. helmikuuta 2016

I AM IN LOVE / CHLOE'S

Oon ihanissa merkeissä täällä! Moni varmaan tietää, että mulla on jo useemman vuoden ajan ollut pidennykset. Aluksi oli sinetit ja nyt klipsit. Mä en yhtään pidä mun hiuksista ilman pidennyksiä, koska oon onnistunu pilaamaan ne hirveeseen kuntoon. Saan usein kyselyjä pidennyksistä ja hiuksista yms. ja varsinkin kysellään, että mistä ostan pidennykseni . No moni ei halua tilata ulkomaisilta nettisivuilta (palautus voi tuntua vaikeelta) ja osa ei halua maksaa pidennyksistä sitä 200 euroa mitä mä viimeksi maksoin. Vaikka teen tätä postausta yhteistyössä Chloes.fi kanssa, niin mun mielipiteillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa (eikä mulle vaan lähetetty kaikkea ilmaseks, vaan maksan itse osan). Mä oon aivan rakastunut näihin. Aloin olemaan kyllästynyt aivan vaaleisiin hiuksiin, joten tilasin raidoitetut ja nää sulautuu mun hiuksiin tosi hyvin. Näissä pitäisi olla n. 140g hiusta, mutta nää tuntuu tajuttoman paksuilta , vaikka mulla on aikasemmin ollut jopa 180 grammaa. Painotan  vielä sitä, että mä en todellakaan kehuis näitä hiuksia näin, jos en oikeesti olis sitä mieltä. Mun monet kaverit lukee mun blogia, enkä antais niiden tilata huonoja hiuksia. Hiusprojektista muuten lisää myöhemmin ;-)
Pituus on 50 cm, mikä on tosi hyvä. Aikasemmin kun oli 65 cm, niin tais olla vähän liikaa 156 cm tytölle. Ja parasta näissä on se, että opiskelijan pussissa minkä vaan (aitoa hiusta olevan) pidennyspaketin hinta kirpasee, mutta 115,99e näistä hiuksista mun mielestä ei ole paha, kun oletan näiden kuitenkin kauan kestävänkin. Mulla lähti aikasemmista pidennyksistä joka harjauksella paljon hiuksia, mutta mä sävytin näitä hopeashampoolla (+ samalla hoitoaineella, niistä lisää muuten myöhemmin!), eikä yhtään mitään. Musta tuntuu, että nää on hitusen karheempaa hiusta, jonka vuoks sulautuu tosi hyvin mun omiin hiuksiin. 
Tossa pinkissä kuoressa oli yks osio hiusta, jotta pystyin katsomaan siitä, että on oikea väri. Toi oli ihan mahtavaa, koska yleensä pitää avata pidennykset ja jos onkin väärä väri niin palautusoikeutta ei ole. 

Scandinavian Blond Mix #p18/60 

Mä värjäilin mun kavereiden kanssa hiuksiani ja avasin tän pakkauksen ja voin sanoa, että mun kaveritkin sano, että noi hiukset on tosi tuuheet. Pidennyksistä on tullu vaan kehuja ja mä oon ihan sydämestäni sanonut kaikille, että oon tosi tyytyväinen ja suositellut näitä. Mulla ei oo mistään ollut näin edullisia pidennyksiä ja ainahan tilannetta helpottaa se, että ne saa suomalaisilta nettisivuilta ja suomen kielistä asiakaspalvelua, mikä on muuten ollut tosi ystävällistä ja nopeeta.
Ostin ton hiushenkarin myös hintaan 12,90e ja tykkään tosi paljon. Luulen, että suurin syy mun pidennyksien takkuisuuteen ja ohenemiseen on se, että säilytän niitä kaiken muun seassa esim. laukussa. En oo aikasemmin nähnyt missään tollasia. 
Chloes.fi:llä on myös muitakin kun klipsejä, mutta niitä mä en itse ainakaan vielä ole kokeillut.
Loppuun vielä kuva meikistä lähemmin. Mä kirjoitan näistä postauksen uudestaan sitten kun nää on mulla ollut kuukauden käytössä. Mä toivon, että nää kestää hyvin, koska en halua alkaa siellä Islannissa mitään pidennyksiä tilailemaan :D 

Multa voi kysellä ihan mitä vaan näihin liittyen ja Chloes.fi sivustolta löytyy yhteystiedot ja chat, jossa varmasti vastataan nopeesti, jos jotain tulee mieleen :)

<3 elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kivat ja asialliset kommentit piristää aina, mutta muistathan että jätän ilkeät, tyhmät tai muutenvaan loukkaavat kommentit huomioimatta (=julkaisematta)! kiiitos kommentista :):):)